U Pregradi održana središnja konferencija projekta Žene za Zagorje

Datum objave: 05. 11. 2019.

Dana 04. studenog 2019. u prostorijama Gradske vijećnice Grada Pregrade s početkom u 11 sati je održana Središnja konferencija projekta Žene za Zagorje (UP.02.1.1.05.0135), koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Na ovoj promotivnoj konferenciji su sudjelovali predstavnici organizacija uključenih u pripremu i provedbu projekta, s ciljem što bolje prezentacije dosadašnjih aktivnosti, metodološkog pristupa u radu s nezaposlenim ženama i krajnjim korisnicima, svrhe i tijeka provedbe projekta, te načina kako je projekt pridonio kvaliteti života nezaposlenih žena i potrebitih starijih i nemoćnih osoba za koje se brinu.

Naglasak je bio na položaju žena na tržištu rada, ostvarivanju prava na socijalne usluge za starije i sve ostale osobe u nepovoljnom položaju, zadovoljstvu korisnika pruženim uslugama, te na organizaciji programa osposobljavanja za zaposlene žene.

Svi sudionici su pohvalili rezultate projekta te istaknuli nadu u nastavak financiranja ovakvih aktivnosti, kroz osiguravanje dodatnih EU sredstava ili na neki drugi način kroz koji će se nastaviti pomaganje socijalno ugroženim građanima.


Skip to content