Održano gradsko natjecanje podmlatka Hrvatskog Crvenog križa

Datum objave: 12. 3. 2017.

U subotu 11.ožujka 2017. godine, održano je gradsko natjecanje podmlatka Hrvatskog Crvenog križa u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Klanjec.
Domaćin natjecanja bila je Osnovna škola Josipa Broza iz Kumrovca.
Natjecatelje je prije početka natjecanja pozdravio načelnik općine Kumrovec Dragutin Ulama,a nakon glazbenog programa učenika iz škole domaćina, natjecanje je otvorio predsjednik klanječkog Crvenog križa Ante Vukelić.
Na natjecanju su nastupile 4 ekipe: ekipa OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, ekipa OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca te dvije ekipe iz OŠ Josipa Broza iz Kumrovca.
Natjecanje se odvijalo na 6 radilišta na kojima su natjecatelji pokazali svoje znanje na teorijskim i praktičnim zadacima od znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,o Hrvatskom Crvenom križu,međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima te pružanju prve pomoći
Najbolja je bila ekipa iz OŠ Lijepa naša Tuhelj ( mentor Davor Žažar) sa osvojenih 101,65 bodova, drugo mjesto zauzela je ekipa iz OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca sa 74,55 bodova, a 3. i 4. mjesto zauzele su ekipe iz OŠ Josipa Broza iz Kumrovca s osvojenih 73,19 odnosno 70,66 bodova. Pobjednička ekipa predstavljati će Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec na Međužupanijskom natjecanju iz prve pomoći u Međimurskoj županiji.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support