Održan Trening za trenere za program Odgoj za humanost od malih nogu

Datum objave: 27. 2. 2020.

Hrvatski Crveni križ organizirao je Trening za trenere za program Odgoj za humanost od malih nogu.

Na treningu su sudjelovali djelatnici i volonteri društava Crvenog križa volonteri iz svih dijelova Hrvatske, ali i odgojiteljice koje program mogu provoditi direktno u svojim odgojnim skupinama u predškolskim ustanovama.

Volonteri organizirani u klubovima mladih, nakon završene edukacije programa Odgoj za humanost od malih nogu, imat će mogućnost provoditi program u klubovima te na taj način obuhvatiti djecu koja su izvan odgojno-obrazovnog sustava i nisu u prilici sudjelovati u aktivnostima dostupnima djeci obuhvaćenoj sustavom.Svi sudionici treninga dobili su na korištenje priručnik Odgoj za humanost od malih nogu kako bi se mogli pripremiti za provođenje edukacija i radionica.
Stvarajući mrežu educiranih volontera, Hrvatski Crveni križ doprinosi naporima institucija u odgoju i obrazovanju djece za humaniji, zdraviji i sigurniji život pružajući im podršku u njihovom radu.

Navedenoj edukaciji prisustvovala je djelatnica GDCK Klanjec, Ana Jambrešić te je uspješno završila edukaciju. Stečeno znanje koristit će se pri edukaciji djece predškolske dobi i prvih razreda osnovne škole s područja djelovanja GDCK Klanjec.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support