Natječaj za zapošljavanje na projektu “Žene za Zagorje”

Datum objave: 14. 6. 2018.

RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI

Mjesto rada:
KLANJEC, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

Broj traženih radnika: 12

Vrsta zaposlenja:

Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme:

Puno radno vrijeme

Način rada:

Smjena – prijepodne

Smještaj:

Nema smještaja

Naknada za prijevoz:

U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 13.6.2018. Natječaj vrijedi do: 28.6.2018.

Uvjeti na radnom mjestu: Terenski rad

Posloprimac

Razina obrazovanja:

Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije:
Opis poslova:
Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta Žene za Zagorje će raditi na aktivnostima potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju pružajući im pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova, pomoć pri oblačenju i svlačenju, pomoć kod brige o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), podršku kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, te pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima. Svaka zaposlena žena pružat će potporu i podršku za pet krajnjih korisnika koje će obilaziti više puta tjedno, te će im pružati odgovarajuću podršku, svaki tjedan će prisustvovati sastanku s terenskim koordinatorom na svojem području s kojim će zajednički onda utvrđivati raspored aktivnosti pružanja potpore krajnjim korisnicima, a tijekom ostatka tjedna će informirati terenskog koordinatora o izvršenim aktivnostima, te eventualnim problemima.

Mjesto rada:

Klanjec, Tuhelj, Kraljevec na Sutli, Kumrovec, Zagorska Sela.
Od kandidatkinja se očekuje dobro poznavanje naselja koja su obuhvaćena unutar jedinica lokalne samouprave na čijem će se području pružati potpora i podrška starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju; poštovanje različitosti, otvorenost, odgovornost, fleksibilnost, razvijene komunikacijske vještine, podjednaka sklonost individualnom i timskom radu, točnost u izvršavanju poslova, organiziranost, emocionalna stabilnost i dosljednost.
Projekt Žene za Zagorje Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.
Ciljane skupine natječaja su žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice.
Svaka zaposlena radnica će zasnovati radni odnos na određeno vrijeme od 24 mjeseca, zadužiti bicikl i mobitel s plaćenom pretplatom koje će koristiti do kraja trajanja rada na projektu, a do korisnika do kojih neće moći doći biciklom će dolaziti pješice ili osobnim prijevozom (isplaćivati će se naknada za korištenje privatnog automobila u službene svrhe u visini od 2,00 kune po prijeđenom kilometru). Također će primati prigodne nagrade u iznosu od 2500 kuna godišnje, a čija će stvarno isplaćena visina biti ovisna o broju mjeseci rada na projektu u relevantnoj godini. Žene će biti u obavezi završiti verificirani obrazovni program osposobljavanja za njegovateljicu u sklopu radnog vremena, što će biti plaćeno iz projekta, isto kao i troškovi u visini javnog prijevoza za dolazak i odlazak s mjesta obrazovanja. Ako već imaju završeno predmetno obrazovanje, dužne su nas o tome obavijestiti na razgovoru za posao.
U prijavi na ovaj natječaj kandidatkinje trebaju navesti svoje osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona i po mogućnosti e-mail adresu) te dostaviti sve tražene priloge i informacije.

Priložiti:

Prijavu i životopis na hrvatskom jeziku te dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice), dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika svjedodžbe najvišeg stupnja završenog obrazovanja).
Prijavom na natječaj kandidat jamči istinitost podataka i daje privolu Gradskom društvu Crvenog križa Klanjec za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj te dokumentaciji dostavljenoj s prijavom, u svrhu odabira kandidata te daje privolu za obaviješčivanje o rezultatima natječaja na broj telefona naveden u prijavi. Prikupljeni podaci se neće koristiti u druge svrhe. Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka je uvjet za prijavu na natječaj. Osoba može u svakom trenutku, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka. Osobni podaci će se obrađivati u skladu s važećim propisima te opoziv privole ne utječe na zakonitost obrade podataka prije njezina opoziva. Opoziv privole možete podnijeti osobno u Gradskom društvu Crvenog križa Klanjec, na adresi Ulica Lijepe Naše 22, Klanjec. Ova privola vrijedi do opoziva.

Poslodavac

Poslodavac: HRVATSKI CRVENI KRIŽ, GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA KLANJEC Kontakt: pismena zamolba: Ulica Lijepe Naše 22, 49290 Klanjec


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support