Dodjela uvjerenja u sklopu projekta “Žene za Zagorje 2”

Datum objave: 21. 9. 2021.

U ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Pregrada održana je svečana dodjela uvjerenja o osposobljenosti za jednostavne poslove u zanimanju slastičar. Osposobljavanje je provedeno u okviru poziva „Zaželi-program zapošljavanja žena-faza II’“ koji provodi Gradsko društvo Crvenog križa Krapina, pod nazivom projekta „Žene za Zagorje 2“.

Osposobljavanje je započelo 02. kolovoza 2021. godine i završilo sa završnim ispitom koji je održan 20. rujna 2021. godine. Osposobljavanje, koje se je sastojalo od teorijskog dijela, vježbi u praktikumu i praktične nastave, provela je Srednja škola Pregrada. Praktičnu nastavu obavljena je u Hotelu Well, Terme Tuhelj. Nakon završenog osposobljavanja i odrađene prakse 22 žene, od kojih  6 iz GDCK Klanjec, dobile su uvjerenje o osposobljavanju za jednostavne poslove u zanimanju slastičar. Novostečenim znanjima i vještinama postale su konkurentnije na tržištu rada, a uvjerenja se upisuju u e-radnu knjižicu.

Related Images:


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support